Wie is Boris?

Met heel veel plezier kijk ik terug op de jaren waar ponyrijden op de manege al snel overging naar wedstrijden rijden met mijn eigen pony. Ik ging een opleiding volgen aan het Nederlands Hippisch Centrum in Deurne. Na de opleiding ben ik gaan werken als instructeur van privé- en groepslessen en kocht ik zelf een aantal jonge paarden voor africhting t/m Zware Tour niveau. Ik ben een aantal jaren in loondienst geweest als trainer van dressuurpaarden op een internationaal paardenbedrijf.

Met mijn paard Webron behaalde ik het Zware Tour niveau. Na een blessure van Webron bleek tijdens de revalidatie dat dit niveau een te zware belasting zou worden. Daarom heb ik besloten om voor Webron een geschikte tweede carrière te bedenken. Hierbij heb ik met hulp van Joyce Heuitink een paradressuurruiter gevonden, Maud de Reu, waar Webron met heel veel plezier en succes mooie scores behaalt in grade III. Webron blijft in eigendom van mij en ik ben nog altijd heel blij met dit bijzondere paard.

Het is voor mij erg belangrijk om me te blijven ontwikkelen als ruiter en instructeur. Ik investeer daarom veel in training en bijscholingen.

– Trainer van dressuurpaarden t/m Zware Tour niveau
– KNHS gediplomeerd Instructeur wedstrijdsport dressuur HI licentie 4
– Internationaal trainerspaspoort
– MBO-diploma paardenhouderij en sport van NHB Deurne

Kijk voor filmpjes op mijn YouTube kanaal.